Logo winterfeest klein

Funky Feet WinterFeest 2018

Wie er bij was tijdens de afsluiter van het ZomerFeest 2018 toen Funky Feet samen met DJ Creeps het Doormanplein op stelten zette, weet dat ons weer iets waanzinnigs te wachten staat als ze optreden dit WinterFeest. Op het Bakkerij Pot Podium presenteert de Barendrechtse Dansstudio om 16:00 uur een aanstekelijke dansshow voor jong en oud. 

Als de avond valt en het publiek de Dorpskerk opzoekt voor wat beschutting en warmte, zorgen twee jonge Funky Feet dansers voor een vleugje betovering in "Een Magisch KerstFeest". Deze show is tot stand gekomen met medewerking van verschillende Barendrechtse verenigingen waaronder de Harmonievereniging Barendrecht, Kids-Bizz en Mama Strain. Toen Susan Watson van dit initiatief hoorde, twijfelde ze geen moment en werkte met haar dansers een bijzonder winters tafereel uit.

Bij Funky Feet  kun je danslessen volgen in allerlei richtingen: Moderne Dans, Streetdance, Breakdance, Urban/HipHop, Kinderdans en Show/Musical voor jong en oud. Meer weten of aanmelden? Kijk lekker rond op de website van de meest Funky dansschool van de regio!